Categories
Betraktelser & Berättelse

Zip

blue denim pants
Photo by Pixabay on Pexels.com

Vecka, om man nu kan kalla det här som varit en vecka, är slut. Här nu. Zip. Finito. Jaha… Har massor kvar att göra. Men… Slut. Man får acceptera. Kröka rygg. Lägga av. Lägga ner. Suck!

Nästa chans är på söndagskväll. Därefter finns en tämligen orörd vecka att försöka åstadkomma något på. Brandskyddskontroll är ett av de irriterande avbrotten. Sotarfirmorna hittar på lite nya saker när de behöver kapital. Bra bransch på det viset. Men bra också såklart. Bättre att veta istället för stå där och titta på ett hus som brinner ner eller upp eller på tvärs går hädan.

Sen skall visst K på något möte. Kommunanställda har MÅNGA möten. Får se hur delaktig jag bli i transporter där.

Just nu sitter jag och skriver detta bara för att jag väntar på att pizzan skall bli klar där uppe. Meddelande har nått mig nämligen att det är ingen brådska. Det jäser dåligt idag. Så jag kör en vända till med de där Amerikanska servrarna och skriver lite här medans jag väntar på rimliga reaktioner från dom. Har inga större förhoppningar om glädje där. Däremot kan en pizzabit eller två mätta hungrig gubbe vad det lider. Mätt gubbe är glad gubbe. Enkelt.

PO Tidholm tycker att allt jag skriver är svammel. Ja och just här har han ju såklart rätt. Mer svamligt än det här kan det inte bli. Jag har inget att säga mänskligheten här och nu. Inget alls av betydelse som kan falla ner från mitt huvud ner till tangenterna. Ja så är det såklart sällan annars också. Men då – ibland skall tillägas – kan jag själv få för mig att jag får till det. Inte så sensationellt att det faller den gode PO Tidholm i smaken, men ändå.

Farbror doktorn har tittat på mina provsvar han också Kommit fram till samma slutsats som jag. Värdena är normala. Ett lågt kolesterolvärde är det enda som avviker. Men det har varit lågt förut så det är väl sådan jag är. Fast har läst någonstans att sköldkörtelproblem och lågt kolesterol kan höra ihop. Ja och frysa är ett av symptomen där också. Fryser gör jag ju jämt. Skall nog be om ett blodprov till. Man får tjata. Eller skita i det. Så jäkla viktigt är det nu inte.

Nu skriver K att det finns hemlagad pizza. Då är inte jag den som sitter här nere på kontoret och inte reagerar.

Trevlig helg på er alla. Ser ni en jultomte ser ni i syne. Troligen,,,

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.