Categories
Swedish

Hälsingetoppen

a woman playing clarinet
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Hälsingetoppen. Vi har fredag igen. Den sista maj skriver vi. Känns konstigt att det inte är juni ens. Känns som om vi har haft sommar länge redan. Ja och det har vi väl. Ljuvliga tider.

Daniel and the river vinner P4 nästa. Hälsingland håller sig framme. Såklart. Kul tycker jag och förhoppningsvis flera med mig. Grattis säger Hälsingetoppen.

Jaha ja, ny lista denna fredag också såklart. Ge upp har jag aldrig haft lätt för. Troligen borde jag dock göra det oftare och tidigare. Spotify dom ger i alla fall upp sin bilmusik pryl. Rådet till kunderna är att fabriksåterställa den och sen lämna in den till återvinning. Bättre vore att öppna upp tekniska specar och låta den fria världen ta vid där man själv inte orkar eller ids. Men nåja. Det här interfacet har man i alla fall. Öppet. Möjliggör Hälsingetoppar.

Nu kör vi ett sista ryck innan helg hörni. Musikhelg!

Här är veckans lista hur som helst. Ät musik! Sov musik! Lev musik!

Spellistan finns som vanligt här. Spelas lämpligen upp scramled/slumpvis för att få den bästa upplevelsen.

Nya hjältar denna vecka

Nothern Resonance – Från Järvsö


Känner du till Hälsingeartister som finns på Spotify, släng iväg ett mail till akhe@grodansparadis.com och tipsa så att de kan komma med på listan.

Disclamer: Det här är ingen tävling. Det finns ingen första eller sista plats. Bara Hälsingemusik ordnad efter hur mycket den spelas på Spotify. Enkelt eller hur?

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.