Categories
Betraktelser & Berättelse

Simulator

Jodå, den är på gång simulatorn. Avstickarprojektet för att testa bootloader och några andra funktioner i det program jag egentligen kodar. Men tar tid såklart. Men genvägar… Nope, tar inga sådana. Visst man kan fuska. Välja Javascript. Python. Ungefär som paret Wellington (hette dom så?), som byggde smart-tv i Visual Basic. Det var rätt dumt. Men gick såklart snabbt att utveckla. Nope, det hjälpte inte ens med sirener och 10000W. KK till slut för att det fanns andra som gjorde det rätt.

Fast skiter i vilket såklart. Nästan alla följer bara den gällande trenden i den här branschen . Törs sällan tänka själv. Så har det väl alltid varit. Möjligen är folk ännu lite ängsligare idag. Stackare! Gråter lite över dem som åker till (kisel)dalen för att lyckas. Jodå, alla här hemma står ju och hurrar de också. Sen blir det tyst. Väldigt tyst.

Nackdelen med att göra rätt är såklart att det tar längre tid. Men det har aldrig egentligen funnits några genvägar. Inte för någon. Dock kejsarens nya kläder. I många varianter och i antal överskridande allt annat har de förekommit. Sällan särskilt skojigt.

Fast skit samma. Alla gör väl som de vill. Vill man följa närmast framförvarande måste man väl få det. Eller hur? Det är till och med tillåtet att vara korkad. Ju!

Fast nu är jag trött. Klockan är bara elva men helgens resa sitter fortfarande hårt i kroppen. Lägga sig alltså. Det finns ingen annan lösning på det där problemet än att söka återhämtning. Enkelt egentligen. Men så svårt för många.

Så… god natt säger jag.

Gäsp!

Edit: Claes Wellton-Persson och Helen Welton hette paret jag var ute efter ovan. Lap Power ni vet och Wellton Way Media Center då.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.