Categories
Betraktelser & Berättelse

Tired old man

Har haft ont i huvudet hela veckan. Lite jobbigt sådär. Men man har väl fått den där krämpan för sina synders förlåtelse. Ja och saker kunde ju vara värre. En kusin Alvedon instoppad i munnen och nedsköljd med lite vatten hjälper upp det hela. Lite åtminstone.

Den lugna sköna tillvaro jag lever bröts upp lite under morgonen när min huvudserver kraschade. Turligt nog gick det hela att rädda med tid och lite handpåläggning. Typiskt att sådant händer när man har inspiration för annat.

Annars har det varit lite dåligt med inspiration den här veckan. Har inte riktigt hittat tråden. Nu finns det massor att göra ändå och det har jag gjort. Men riktigt nöjd blir jag inte när de där 100% finns där. Var lite sådär förra året också efter semestern. Tog lång tid att komma tillbaks. Men jag känner att det kan få vara sådär. Speciellt i år. Fast det väl egentligen inte är något speciellt med det här året.

Fick av en slump höra att min pelletsleverantör slutar att sälja pellets. Måste alltså hitta en annan. Hmmm… Kan bli problematiskt. Men tur i alla fall att jag fick höra nu när det finns lite tid att spela på innan vintertemperaturerna slår till med full kraft. Löser det sig inte får man väl stänga ner och emigrera söderut.

Alltid är det något…

Men som helhet måste man säga att allt är synnerligen bra här på kullen. Bytte strängar på min akustiska i veckan och den blev till en ny gitarr. Har inte gillat den något vidare tidigare eftersom den varit svårspelad, men nu finns det faktiskt hopp. Dessutom så har jag ju get mig fan på att det skall läggas mer tid på studiolek i år än vad som lagts under tidigare år. Helt enkelt för att det är roligt och att roligt bör man ha. Mer kräver jag inte av den delen.

Nu skall det finnas en pastatallrik där uppe till mig. Eftersom jag är synnerligen hungrig så passar det ju utmärkt just nu.

Liksom!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.