Categories
Betraktelser & Berättelse

Ljusdal ToR x 2

brown field and blue sky
Photo by Pixabay on Pexels.com

Ljusdal två gånger idag. Japp det är en sådan onsdag. Men får sushi. Får träffa sonen. Helt nöjd alltså. Dessutom så går det rätt bra att jobba idag. Förvånande men jag blir nöjd med det också. Himla nöjd just nu alltså. Det kan bara sluta i katastrof. Katastrofer är oundvikliga för jämviktens skull.

Får mest av en slump reda på att vår lokale pelletsleverantör har slutat sälja pellets. Blir lite kris här på kullen sådär. Men man får vara glad att man inte hörde det där samma dag som man skulle starta Hulken. Men lite besvärligt blev såklart det fast just nu ser det ut som om det hela ordnar sig till det bästa tack vare en granne som också behöver pellets. Tack och lov för grannar!

Har egentligen ingenting att klaga på. Det är ovanligt för gubbar i min ålder. Vad skall man egentligen skriva om? En massa glada nyheter vill ju ingen höra. Det skall vara sjukdomar och elände och helst närstundande död. Det är bara att slå på vilken TV som helst och välja vilken TV-kanal som helst. Eller ta en titt i en tidning. Det är eländet som säljer. Analyserat. Konstaterat. Klart. Lyckliga gubbar på kullar gören sig icke besvär i de där sammanhangen. De skall sitta still och hålla käften. Åtminstone helst.

Allt det där syns såklart på statistiken. Håller sig iof rätt konstant här. Men det beror väl på ett gäng galningar som inte har något bättre för sig. Ja som borde skaffa sig ett liv värt att leva. NU. Ja precis. DU!

Ähhhh. Lika bra att försöka jobba lite. Man lever inte hur länge som helst vettu!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.