Categories
Betraktelser & Berättelse

Helvete

Ute är det ovant becksvart. Gillar inte. Nope. Inne är det ljust. Ganska i alla fall. Tillräckligt. Kör fortfarande med “nödbelysning” sedan innertaket rasade in. Borde göra något åt det där. Men det finns en massa borden. Klarar inte av att hantera alla.

Sätter på sommardäck idag. Lite sent sådär kan man tycka. Men jag kör på åretruntdäck och dom skall uppgraderas inför vintern. Så får köra på (halv)taskiga sommardäck tills dubbdäck blir tillåtna att använda. En månad, tänka sig egentligen. En månad till vinter-däck-på. Det går så jävla fort att komma tillbaks till eländigt vinterhalvår. HELVETE!

Eldningssäsong på ingående också alltså. Hulken och jag skall ha dagligt umgänge som varje eldningsäsong. Men det skall förhoppningsvis gå bra i år med. Ett år i taget gäller.

En lätt ryggvärk plågar mig alldeles lagom idag. Det skall jag ha tycker väl alla. För mina synder och för alla mina svordomars skull. Jag är benägen att hålla med. Skönt att få ojja sig lite/mycket är det dessutom. En dag i taget gäller.

Nu skall jag jobba vidare. För freden.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.