Categories
Betraktelser & Berättelse

Lite usch

Mitt tangentbord börjar nå någon slags kritisk nivå. Alltså, det börjar se ut som om man får dicerse sjukdomar om man sätter sig vid det. Men det är ett bra tangentbord. Mekaniskt helt igenom. Köpt på Erikshjälpen för en billig peng. Något lätt reparerat innan det var användbart. Men nu ett fantastisk bord. Det brukar man ju f.ö. tycka om alla tangentbord som man kört in sig på. Vanans makt liksom.

Alltså är det dags för en körning i diskmaskin. Beprövat och fungerande sätt att underhålla tangentbord. I alla fall om man låter bli eftervärme. Mitt problem är att vår diskmaskin är trasig och i vila sen flera år tillbaks här i huset och jag misstänker att ingen jag känner skulle låta mig stoppa in mitt tangentbord i deras maskin. Sen gillar men VERKLIGEN INTE den där mellantiden medans elektroniken torkar. Då när man måste använda ett annat (läs dåligt) bord. Tid av handikapp. Tid av lidande.

Så jag försöker alltså dra ut på det här lite. Alltså får man försöka att inte titta på bordet så noga. Inte äta mat på kontoret. Men samla kraft. Rätt vad det är händer det. Sen är alla lyckliga ever after får man hoppas.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.