Categories
Swedish

Ledig!!!

Jo jag har varit ledig hela midsommarhelgen tills för några timar sedan. Söndagkväll när jag skriver detta.

Ja jo jag har läst e-mail och konverserat främst med en Amerikan som letar en trådlös CAN lösning för fordon men annars helt borta från kontoret.  Oj så skönt. På midsommar aftons (jag gillar särskrivningar och VILL skriva särskrivningar!) eftermiddag, efter jordgubbstårtan, la jag mig på soffan med en bok. Sommnade redan efter några kapitel och sov någon timme. Hur skönt som helst. Igår städade jag bilen. Inte så kul kanske, men högst nödvändigt. Idag tog vi samma bil och åkte ut i skogen. Fikade vid en brusande fors och helt enkelt njöt. Varken Karin eller jag dricker normalt kaffe men ute kan man helt enkelt inte låta bli. Finns det något som smakar bättre än att dricka kaffe i det fria. Tittade också till några av våra smultronställen som verkar hålla sig intakta också i år.

Något man slås av när man åker ut i skogen nu för tiden är hur mycket skog det avverkas just nu. Helt otroliga mängder. Vad håller på att hända egentligen?

En bra midsommar helg (ja ja jag vet men jag vill skriva så!!!) blev det trotts att den var lågbudget. Ingen whisky t.ex bara det. Skrämmande men överlevnadsbart.

Ni som inte lyssnade på Fredrik Lidströms sommarprogram (obs inte särskrivet!) borde lyssna på det. Han är rätt intressant att lyssna på den mannen. Följ länkan bara om Du missade det. Gör det! Personligen gillar jag verkligen just detta med att höra människor med vitt skilda bakgrunder berätta om olika saker utifrån sitt perspektiv. Precis det som sommarprogrammen ger. Fungerar rätt bra att jobba till också om man lyssnar på den variant där musiken är kvar. Blir ett slags halvfart men det fungerar.  Omöjligt om man väljer podversionen där musiken är borttagen. Man mister också en dimension i beskrivningen av den som pratar som jag tycker att man får genom musiken.

Nu jobbar vi på mina vänner.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.