Categories
Swedish

LÃ¥gvatten + kul

Trodde ett tag att vi skulle leva på 6000 den här månaden men så kom det pengar från gruvjobbet och allt blev ljusare. En månad till nu så blir det bättre tider. Skönt. Konstigt hur saker ordnar upp sig. Ja nu blir det ju ingen höjdarmånad ekonomiskt sett ändå. Vi har fulla hyror för både Jonas och Niklas att betala plus det vanliga. Men vi klarar i alla fall att hålla ungarna flytande och en annat salladsblad skall det väl räcka till för oss också. Gruvjobbet som jag faktiskt skulle kunnat betala för att göra egentligen ger tillbaks när det som mest behövs.

Annars har Gud och jag en liten tävling just nu. Han/hon/det fÃ¥r poäng när han lyssnar pÃ¥ mig och gör som jag vill och avdrag annars. Just nu leder Gud faktiskt. hmm….  (ja det är ingen orginalide’ men värt att pröva i alla fall.)

Gjorde en guide insats i gruvan idag också. Femton personer från en turismutbildning i Älvdalen. Proffsguider alltså.  Kom inte att tänka på att det var ganska kymigt att guida för en sådan grupp förrän efteråt turligt nog. Nästa vecka är det 120 personer på Tisdagen så då lär man få smörja stämbanden innan för att klara av det hela.

Har inte riktigt koll på min andning. Har aldrig haft det varesig i sångsammanhang eller när jag pratar inför folk. Kan  hända i telefon också. Grejen är att jag glömmer bort att andas ibland. Och vad händer då efter en stund? Ja just det man har ingen luft kvar att prata med. Skitjobbigt. Har alltid haft en dröm att gå hos en sångpedagog och få lära mig andas men kanske måste det också stanna vid en dröm.

Imorgon så skulle Ljusnan köra ett uppslagsreportage om Atmosphere siten. Kul. Gillar när follan tycker det är roligt och det märktes att han tyckte det var just det av hans mail idag. Annars är det en komisk detalj att vi nog aldrig lyckades få ett positivt reportage om vår musik men får ett uppslag om vår site. Nu handlar det siten om musiker genom tiderna i Ovanåker/Edsbyn och det ÄR ju defacto kul.

TTYL

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.