Categories
Betraktelser & Berättelse

Livsstatus

26600_1277894385917_1186714884_30691069_3604866_n

Ganska precis fem grader ute. Regnväder. Lätt att ställa in den planerade promenaden för att stanna inne istället. Man får hålla sig inne när inte ens fåglarna sjunger när man hämtar tidningen. Låter mysbyxorna sitta på när jag går ner till låtsaskontoret. Brukar sällan depraveras på det sättet. Känns liksom som det inte är någon ide att göra sig till ens för  låtsasjobbet en sådan här dag. Ändå gillar jag egentligen de här dagarna. Det är just under sådana här dagar som jag brukar kunna jobba som bäst. Fanns ju inget utanför fönstret att längta till liksom så man kan lika gärna sitta inne och knappa i lugn och ro. Men som låtsasjobbande har man väl egentligen inte ens det att hoppas på. Man får låtsasjobba på liksom och inte fundera så mycket mer över det.

Den här veckan har mer händelser inplanerad än vad som funnits att planera sedan Augusti förra året tror jag. Lyssna på Teo Häre’n I Ljusdal. Kattkastrering. Venture Cup final i Stockholm. Ser med andra ord fram emot veckan med tillförsikt och hoppas man känner sig upplyft fram mot slutet. Kattkastrering oräknad då.

Har dessutom bestämt mig för att köra igång firman igen i Augusti om inget hänt med låtsasjobbsituationen innan dess. Har väl inget val egentligen men på något sätt känns det också rätt. Känner också tillförsikt över det.

Nä nu skall jag låtsasknappa lite.

 

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.